Byggvask

Byggvask og klargjøring av bygg

Trondheim Renholdsservice AS utfører både store og små oppdrag innen byggvask og klargjøring av bygg og eiendom.

Byggrenhold utføres for bedrifter, eiendomsselskaper, entreprenører og privatpersoner. Vi har bred erfaring på dette området og har meget gode referanser å vise til.

Vi i Trondheim Renholdsservice AS vet at fleksibilitet er meget viktig under en byggeprosess og at det i mange tilfeller ikke alltid går etter planen, både når det gjelder tidsfrister for overlevering og samkjøring mellom de ulike fag på byggeplassen. Vi prøver å gjøre vårt ytterste for å forenkle denne prosessen og er meget tilpasningsdyktig.

Byggvask utføres  i forbindelse med bygging eller rehabilitering av bygg. Det kan enten bety et kontinuerlig renhold under selve byggeprosessen eller renhold i forbindelse med ferdigstillelse av bygget.

Vi bruker økologisk nedbrytbare produkter og har generelt høyt fokus på miljø, sikkerhet og godt arbeidsmiljø. Det er viktig for deg som kunde, da det er med på å kvalitetssikre oss som bedrift og jobben vi gjør for deg.

Byggvask kombineres gjerne med en fasade og vindusrengjøring før overlevering av bygget. Vi har nyeste utstyr for å kunne overlevere et skinnende rent bygg, meget kostnadsbesbarende.

Ta gjerne kontakt med oss for en prat om byggvask og byggklargjøring.

Ta en telefon til 40096238 eller ta kontakt via vårt kontaktskjema for mer informasjon om byggvask eller andre tjenester.

Trykk her for å lese vår personvernerklæring

Nettside driftes og vedlikeholdes i samarbeid med syntaxerror.no