Gir du de harde gulvbeleggene i bedriften en jevnlig overflatebehandling i form av oppskuring og boning, sliter du på polishen istedenfor på selve gulvbelegget. Det forlenger gulvbeleggets levetid og er en lønnsom investering for bedriften.

For å bevare glansen i gulvene er det viktig at vask og renhold er tilpasset hver enkel gulvtype og  overflatebehandling. Behandling med oppskuring, boning og polering bruker vi oftest på gulv med overflate av linoleum og vinyl. Ved polering av gulv bruker vi high-speed maskin med pads for å polere opp boningen. Dette gjøres for å holde boningen blank og fin. I noen tilfeller bør man skure opp (toppskuring) de mest trafikkerte områdene før poleringen.

Nybonet og blankt gulv.

Vi gjør en grundig befaring i forkant slik at behandlingen blir optimal. vi legger gjerne opp en fast frekvens for oppskuring og boning. Steingulv og fliser er flott og gir et eksklusivt inntrykk når det er rent og skinner. Og det motsatte når det er skittent og har mistet glansen. Spesielt krevende er det å holde gulvet rent og fint om vinteren, når søle, sørpe og veisalt følger med skoene inn på gulvet. Derfor har vi nå kampanjepriser på rengjøring av fliser og steingulv, slik at du kan møte våren med det gulvet som kunder og medarbeidere fortjener. Ikke bare er det sunt for gulvet, det er sunt for menneskene også.

Vi benytter moderne rengjøringsmaskiner og verktøy, og de beste rengjøringsmidlene for at gulvet ditt blir rent – og holder seg rent utover våren. Ta kontakt med oss i dag, så varer det ikke lenge før du har «nytt» flis- eller steingulv.

Vi utfører blant annet:

  • Boning av linoleum og vinylgulv.
  • Polering av polish behandlede gulv.
  • Grunnoljing og re-oljing av tregulv.
  • Behandling av laminat, stein, granitt, marmor og  betong.

Kontakt oss om ditt behov for gulvvedlikehold

Ta en telefon til 40096238 eller ta kontakt via vårt Kontaktskjema for mer informasjon, og en prat om hvordan vi kan hjelpe deg med deres gulvvedlikehold.