Vindusvask

Renhold av vinduer og fasader.

Fasade og vinduer  er ofte bedriftens førsteinntrykk mot sine kunder, og stadig flere ser betydningen av at denne er pen, ren og ryddig.

Trondheim Renholdsservice AS tilbyr renhold av alle typer vinduer og fasader, både hos bedrifter og i det private hjemmet.

Vi har spesialutstyr og er eksperter på sikkerhet og kvalitetsstyring. Alle sikkerhetsregler respekteres.

Ingen jobb er for liten og ingen er for stor.

Vi har investert i topp moderne ionisk rentvanns-system som effektiviserer arbeidsmengde og kostnader til fordel for våre kunder. Vi kan nå med enkelthet rengjøre vindusflater, sprosser, karmer og beslag i samme arbeidsoppgave.

Les mer om systemet nedenfor.

Ionic rentvanns-systemer for rengjøring av vinduer

Vann er et fantastisk løsemiddel og transportmiddel. Men vann fra springen er ikke helt rent. Det inneholder forskjellige urenheter, som kalk, mineraler, saltforbindelser, avleiringer, klor, alkalier med mer. Det vil derfor ikke løse opp smuss.

Ionisert vann

Selv i Norge, hvor drikkevannet er av meget høy kvalitet, er konsentrasjonen av urenheter høy nok til at den vil ses som flekker på vinduer og fasader. Konsentrasjonen måles i PPM (partikler per million), og her i landet varierer urenhetene fra 20-350 PPM avhengig av sted. Mer enn 10 PPM vil være synlig på et vindu.

Ved å rense og ionisere vann gjennom spesielle filtre får man en svært effektiv og miljøvennlig vinduspuss for glass og fasader. Smuss og flekker på overflaten blir oppløst innenfra, fordi vannet er svært aktivt. I kombinasjon med mekanisk bearbeiding med børste kan man fukte, rengjøre og skylle alle overflater. Resultatet er rene vinduer uten striper og skjolder samtidig som at man unngår bruk av sterke og skadelige kjemikalier.

Trondheim Vaktmester AS tilbyr miljøvennlig vinduspuss med Ionic rentvanns-systemer.

Fordeler med Ionic rentvanns-systemer

Ionisert vann gir en lang rekke fordeler i forhold til bruk av skadelige kjemikalier:

  • Rent ionisert vann er en rask og trygg måte å rengjøre store arealer på kort tid. Alle deler av overflaten, ikke bare glasset, kan rengjøres. Det inkluderer aluminium, karmer, kombinasjonsfasader (glass/aluminium), metallkledning, skilt/reklamefolier, solceller med mer.
  • Kan brukes på alle overflater. Rent vann skader ikke fasade, takrenner, trevirke, karmer og så videre.
  • Tidligere utilgjengelige vinduer kan rengjøres med letthet. Steder som er vanskelige å komme til, både med stige eller lift, er uproblematisk med teleskopstenger på opptil 19,5 meter.
  • Ionic rentvanns-systemer kan også brukes innendørs, så sant gulvet tåler vann. Vi anvender da en vannsuger for å fjerne vannet. Dette er en utmerket løsning for atrium eller takglass med vanskelig adkomst.
  • Ionisert vann er ideelt for skitne vinduer nær tungt traffikert vei eller ut mot sjøen. Ved regelmessig bruk av ionisert vil det være lettere å fjerne trafikksmuss, måkeskitt, saltvannsrester og annet som fester seg til vinduene. Når glasset er grundig rengjort tar det lenger tid før det blir skittent igjen.
  • Ionisert vann skader ikke beplantning og vegetasjon.

Kontakt oss om renhold av vinduer og fasader

Ta en telefon til 40096238 eller ta kontakt via vårt kontaktskjema for mer informasjon om Ionic rentvanns-systemer og en prat om hvordan vi kan hjelpe deg med rengjøring av vinduer og fasade.

Trykk her for å lese vår personvernerklæring

Nettside driftes og vedlikeholdes i samarbeid med syntaxerror.no