Rydding, bortkjøring og renhold m.m.

Trondheim Renholdsservice AS er spesialist på dødsbo. Vi rydder og tømmer hus eller leilighet, vi fjerner alt og besørger miljømessig avhenting av alt som skal kastes. Vi gjør grundig rent, og ved behov gjør vi også hagestell, slik at det er presentabelt til visning/salg. Boligen vil være klar til overtagelse av ny eier når vi er ferdige med jobben, og vi er alltid klare til avtalt tid.

Vær oppmerksom på at utgifter til klargjøring av dødsbo er fradragsberettiget. Vi gjennomfører befaring i forkant og blir enige med deg om hva som skal gjøres og når alt skal være klart. Da får du et tilbud med konkret pris.

Dette tilbyr vi:

  • Frakt og eventuell lagring av det som skal tas vare på.
  • Rydding og bortkjøring av det som skal kastes.
  • Overflate-rengjøring før visning.
  • Nedvasking av leiligheten for salg eller tilbakelevering med garanti.
  • Eventuelt hagearbeid, snømåking, rydding, kosting og spyling, samt annet utendørs arbeid som vil forbedre førsteinntrykket til potensielle nye eiere.

Snekkertjenester og oppgradering av leiligheter hus.

Vi ser ofte at dødsbo etter eldre mennesker bærer preg av dårlig vedlikehold og har manglende oppgraderinger. Vi har derfor snekkere og malere som kan gjøre nødvendige oppgraderinger etter deres ønsker. Det kan kanskje være lønnsomt å bruke litt midler før salg for å gjøre overflatiske oppgraderinger som gjør huset eller leiligheten mer attraktiv i boligmarkedet. Vi tar uforpliktende befaringer med våre kunder på forhånd og kan sammen finne den beste løsningen i hvert enkelt tilfelle.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud på renhold av dødsbo.

Ta gjerne en telefon til 40096238 eller ta kontakt via vårt kontaktskjema for en uforpliktende prat eller tilbud om ftjenester ved dødsbo.