Det trenger ikke være kostbart å investere i fritiden din.

Trondheim renholdsservice tilbyr regelmessig renhold i hjemmet ditt, skreddersydd etter dine ønsker og behov. Vi kan inngå en fast avtale om vaskehjelp, eller bistå når du har behov for det.

Vi kan hjelpe med regelmessig husarbeid (gulvvask, vinduspuss, klesvask, sengetøysskift og alt du ellers måtte ha lyst til å slippe). Vi kan også utføre rundvask og fasadevask, hagearbeid og bortkjøring av avfall.

Priser:

Vi gir fast pris på fast oppdrag, prisen avhenger av boligens størrelse og hva som ønskes utført. Tiden varierer fra hjem til hjem og hvis det er ønskelig kan vi ta en prøvevask til nye kunder hvor vi fakturerer for medgått eller avtalt tid. Da får kunden sett kvaliteten på renholdet som blir utført, og vi kan gi en riktig fastpris.

Fast renholder til faste tider:

Vi ønsker at kundene våre skal være trygge på at renholdet blir godt utført hver gang, og vi tilbyr fast renholder til avtalte tider. Alle våre medarbeidere må levere politiattest og skrive under taushetserklæring, slik at du kan være trygg på at hjemmet ditt er i gode hender.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud.

Ta gjerne en telefon til 40096238 eller ta kontakt via vårt kontaktskjema for en uforpliktende prat eller tilbud om vaskehjelp og husarbeid.