Renhold i Trondheim

Trondheim Renholdsservice AS er leverandør av renholdstjenester til private, bedrifter, offentlige etater og institusjoner.

Vi har som målsetning å tilby miljøriktige og kostnadseffektive renholdsløsninger for næringslivet, borettslag, private og offentlig sektor. Vi har oppdrag som er alt fra privat renhold i hjemmet hos «Fru Olsen» til byggrenhold av store boligblokker. Vårt mål er ikke å være størst, men å gjøre en skikkelig jobb der vi er, og å gi det lille ekstra.

Vi har spesialister med lang erfaring innen gulvvedlikehold og kan hjelpe deg med et strøkent resultat enten det er et privat hjem, kontorlokale eller et stort næringsbygg. Ingen oppdrag er for små. Vi gir deg den beste servicen og høyeste kvalitet til en meget konkurransedyktig pris.

Renhold for bedrifter, etater og institusjoner

Renhold for bedrifter i TrondheimFaste og gode renholdsrutiner spiller en viktig rolle for å øke effektiviteten på arbeidsplassen og opprettholde en bedre inneklima og miljø. Disse faktorene bidrar til å øke trivsel blant dine medarbeidere og minsker faren for helsefarlig innemiljø som kan resultere i sykefravær.

Våre renholdsløsninger er basert på moderne metoder, utstyr og maskiner. Vi er opptatt av miljø, og  bruker bare miljøgodkjente produkter.

Som kunde av Trondheim Renholdsservice AS  får dere en kontaktperson å forholde dere til. Vi er opptatt av tilgjengelighet for våre kunder. Vår kundeansvarlig følger opp både ansatte og kvalitet på leveransen, gjennom faste oppfølgingsmøter.

Les mer om renhold for bedrifter, etater og institusjoner …

Renhold for private

Renhold for private i TrondheimDet trenger ikke være kostbart å investere i fritiden din. Trondheim Renholdsservice AS tilbyr regelmessig renhold i hjemmet ditt, skreddersydd etter dine ønsker og behov. Vi kan inngå en fast avtale om vaskehjelp, eller bistå når du har behov for det.

Vi kan hjelpe med regelmessig husarbeid (gulvvask, vinduspuss, klesvask, sengetøysskift og alt du ellers måtte ha lyst til å slippe). Vi kan også utføre rundvask og fasadevask, hagearbeid og bortkjøring av avfall.

Les mer om renhold for private …

Flyttevask

Flyttevask i TrondheimSkal du flytte, og trenger en skikkelig flyttevask? Flytting er en tøff påkjenning. Har man solgt boligen sin eller flytter ut av en bolig man har leid stilles det høye krav til hvor ren boligen skal være når man overdrar den til kjøper eller eier.

Overlat flyttevasken til oss og du kan trygt overlevere en skinnende ren bolig.

Les mer om flyttevask …

Trykk her for å lese vår personvernerklæring

Nettside driftes og vedlikeholdes i samarbeid med syntaxerror.no