Gressklipping og hagearbeid

Trondheim Renholdsservice AS utfører prisgunstig gressklipping for sameier, borettslag og privatpersoner i Trondheim. Vår målsetting er å utføre prikkfritt arbeide, til hyggelige priser.

Vi benytter plentraktorer, vanlige gressklippere og kantklippere, slik at alle arealer klippes på en effektiv måte.

Kunden kan selv bestemme om det ønskes gressklipping hver 7. dag, hver 10 dag, hver 14. dag eller hver 3. uke. Mange av våre kunder ønsker hyppigere gressklipping på vår og forsommer, og så lengre intervall på sensommer og høst, når tilveksten er mindre. Vi avtaler akkurat det kunden ønsker. (På denne måten blir det også ofte rimeligere for kunden).

Vi utfører også en rekke enkeltoppdrag for privatpersoner i Trondheim omegn. Det kan være arealer som er overgrodd, eller at du ønsker klipping og tilsyn mens dere er på ferie o.l

De fleste av våre småklippere har mulighet for å samle opp gressavfallet hvis det er ønskelig fra kunden sin side. Vi anbefaler heller å ha flere klippeintervaller og benytte «bioklipp» slik at gressavfallet blir kuttet opp i små biter og kompostert på stedet. Dette er miljøvennlig og reduserer behovet for annen gjødsling. Ved ukentlig klipp blir dette resultatet oftest like bra som å samle opp avklippet.

Kontakt oss om ditt behov for gressklipping

Ta en telefon til 40096238 eller ta kontakt via vårt kontaktskjema for mer informasjon, og en prat om hvordan vi kan hjelpe deg med gressklipping.