Snørydding og strøing i Trondheim

Trondheim Renholdsservice AS har egen vaktmesteravdeling som tilbyr snøbrøyting og strøing gjennom vintersesongen til private husholdninger, sameier,  borettslag og bedrifter. Vi tilbyr faste avtaler hvor kunden kan være trygg på en problemfri vinter med rask utrykning av personell ved snøfall.

Snømåking

Vi har også håndryddere som måker snø ved inngangspartier, trapper, gangveier, parkeringsplasser, oppkjørsler etc. hvor mindre utstyr er nødvendig for å komme til. Vi tilpasser oss kundens behov. Vi har ATV med snøskjær og håndfres for de mindre områdene.. Vi kan også være behjelpelig med snømåking på tak, veranda, hyttetak etc på forespørsel.

Vi hjelper eldre og funksjonshemmede

Vi tilbyr også hjelp til snømåking og strøing til eldre og funksjonshemmede gjennom vintersesongen. Vi vet at vinteren i Trondheim kan være uforutsigbar og at mange eldre og funksjonshemmede har problemer når det oppstår høye snøfall, samt at faren for skader øker ved isdannelser, glatte inngangsparti og dårlig fremkommelighet. Mange eldre og funksjonshemmede har også hjelp i hjemmet som eksempelvis hjemmesykepleie som har vanskeligheter med å nå frem til brukerne pga store snømengder. Er du selv i denne kategorien eller har familiemedlemmer du ønsker å ha en mindre bekymring ovenfor er du velkommen til en uforpliktende prat med oss, så kan vi skreddersy et oppdrag for deg eller dine. Ingen oppdrag er for små.

Kontakt oss for en uforpliktende prat eller tilbud om snøbrøyting og snømåking.

Ta en telefon til 40096238 eller ta kontakt via vårt kontaktskjema for mer informasjon om våre vintertjenester og en prat om hvordan vi kan hjelpe deg gjennom vintersesongen.